Με πιστή τήρηση Υγειονομικού Πρωτοκόλλου η διεξαγωγή του Πανελληνίου Κολύμβησης στο Παράλιο Άστρος

0
137

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (Ανοιχτής Θάλασσας) θα διεξαχθεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου με τους ανθρώπους του Δήμου να προχωρούν την προετοιμασία λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη της πανδημίας του Κορωνοϊού. Γι’ αυτό το λόγο και η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου κατά τη διεξαγωγή των αγώνων θα είναι πιστή, σύμφωνα με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επιφυλασσόμενοι από την έξαρση των κρουσμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού COVID – 19, συνεχίζουμε τις προετοιμασίες για την διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων στην θαλάσσια περιοχή του Παραλίου Άστρους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου 2020 σε συνδιοργάνωση με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Στους εν λόγω αγώνες θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο Διοργάνωσης Αγώνων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, το οποίο έχει εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός όπου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Δήμου μας και ευελπιστούμε να αποτελέσει το έναυσμα για την διεξαγωγή και άλλων μεγάλων αθλητικών γεγονότων.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here