Με «πρωταγωνίστρια» την ομάδα, ο Παναρκαδικός μπορεί να πορευτεί με επιτυχία στο πρωτάθλημα

0
545

Η ομάδα του Παναρκαδικού στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κόρινθο 2006, έδειξε χαρακτήρα, καταφέρνοντας να ανατρέψει τόσο το σκορ της αναμέτρησης και να φτάσει στη νίκη, αλλά και να αλλάξει την αγωνιστική «εικόνα» της ομάδας που στο α’ ημίχρονο δεν ήταν καλή. Η ομάδα το τελευταίο διάστημα δέχθηκε διάφορους «κραδασμούς» στην προσπάθεια προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το περιορισμένο μπάτζετ της ομάδας απέτρεψε να γίνουν 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών στην ομάδα που θα βοηθούσαν πολύ αγωνιστικά. Η αλλαγή ομίλου επιβάρυνε παραπάνω τον προϋπολογισμό της φετινής χρονιάς στο σύλλογο.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διαχείριση έγινε με ψυχραιμία, ενότητα και κυρίως με έλλειψη γκρίνιας που θα μπορούσε να δημιουργήσει θέματα στην προσήλωση της ομάδας στο μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορίας. Η ομάδα για την ώρα μπαίνει πάνω απ’ όλους και αυτό είναι ένα βασικό συστατικό προκειμένου η ομάδα να «επιβιώσει» τη φετινή σεζόν. Το τέλος της αναμέτρησης και της μεγάλης και επιτυχούς προσπάθειας παικτών και προπονητικού τιμ με τη νίκη που ήρθε, βρήκε στην έξοδο από τον αγωνιστικό χώρο παίκτες, προπονητές, διοίκησης και φίλους της ομάδας ενωμένους να φωνάζουν τρεις φορές το όνομα της ομάδας… «Παναρκαδικός»!

Μόνο χωρίς γκρίνιες κυρίως σε δύσκολες αγωνιστικές στιγμές η ομάδα θα καταφέρει και φέτος να βρει το δρόμο της. Σημαντικό ότι στην πρεμιέρα όσο η ομάδα δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και έμενε πίσω στο σκορ, η γκρίνια του κόσμου έμεινε στο «περιθώριο». Σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο ότι η νεανική ομάδα του Παναρκαδικού θα «κατέρρεε» χάνοντας το ματς.

Ανακεφαλαιώνοντας το σχόλιό μας, κρατάμε την όμορφη εικόνα για μια ακόμη φορά με το πολυπληθές «ζντο» μετά το τέλος της πρεμιέρας βλέποντας με αισιοδοξία αλλά και χαμηλούς τόνους τη δύσκολη συνέχεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here