Με σπουδαίες παρουσίες και φέτος το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»!

0
246

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» για το θέμα των συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22/05 στο ΔΑΚ Τρίπολης, ήδη λίγες ώρες πριν πριν την λήξη δηλώσεων συμμετοχής, αναμένονται να δώσουν παρουσία στην Αρκαδική πρωτεύουσα, αρκετοί σημαντικοί Έλληνες ρίπτες και ρίπτριες.

Πιο αναλυτικά στη Σφυροβολία Ανδρών που κάθε χρονιά κεντρίζει το ενδιαφέρον και επιφυλάσει σπουδαίες επιδόσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν ο Μιχάλης Αναστασάκης και Χρήστος Φραντζεσκάκης που αποτελούν οι κορυφαίοι στον Ελληνικό στίβο. Μαζί τους και ο Ορέστης Ντουσάκης. Στη Σφυροβολία Γυναικών αγωνιστική παρουσία θα δώσουν πιθανότατα η Ηλιάνα Κοροσίδου και η Σταυρούλα Κοσμίδου.

Στη Δισκοβολία Ανδρών παρουσία θα δώσει και ο Αρκάς Πρωταθλητής Ελλάδος Ιάσονας Θανόπουλος που ψάχνει μια μεγάλη επίδοση στο αγώνισμά του. Μαζί του και οι Αρτέμιος Αδαμάκης και Κωνσταντίνος Μπουζάκης. Στη Δισκοβολία Γυναικών παρούσα θα είναι και η Κρίστι Αναγνωστοπούλου.

Στον Ακοντισμό Ανδρών διπλή αναμένεται η παρουσία με τους Δημήτριο Τσίτσο και Κωνσταντίνο Μυλωνά που για την ώρα είναι τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος. Στις Γυναίκες στο ίδιο αγώνισμα παρουσία φαίνεται ότι θα δώσει η σπουδαία νεαρή αθλήτρια Ελίνα Τζένκο που αποτελεί το μέλλον του Ακοντισμού στις γυναίκες. Μαζί της παρουσία θα δώσει και η Παναγιώτα Φτιάρα.

Τέλος στη Σφαιροβολία Ανδρών αναμένεται η συμμετοχή των Τάσου Λατιφλάρι και Κυριάκου Ζώτου που αποτελούν αναμφίβολα μεγάλα ονόματα στο αγώνισμα. Στη Σφαιροβολία γυναικών αναμένεται η συμμετοχή της Αναστασίας Ντραγκομίροβα.

 

Οι Αρκαδικές συμμετοχές στην ημερίδα…

Σε επίπεδο αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρεια Πελοποννήσου παρουσία στο Φεστιβάλ Ρίψεων θα δώσει ο Αρκάς Ιάσονας Θανόπουλος στη Δισκοβολία, η Βαλεντίνα Δρακοπούλου του ΓΣ Αρκαδίας στη Σφυροβολία. Επίσης παρουσία από συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου μεταξύ άλλων πιθανότατα, θα δώσουν η Ελένη Δήμα του ΓΣΦ Αριστέα Άργους στον Ακοντισμό, η Μαρία Σουγλάκου του ΓΑΣ Ευρώτα στη Σφαιροβολία και ο Σπαρτιάτης πρωταθλητής Γιώργος Χριστακάκος.

Αναμφίβολα πολλά δυνατά ονόματα αναμένεται εκτός απροόπτου να δώσουν παρουσία στην Τρίπολη το Σάββατο στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» επιφυλάσσοντας μεγάλες επιδόσεις και ρεκόρ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here