Με στόχο το 3/3 και «όπλο» την έδρα ο Αστέρας

0
100
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR.

Το ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης στα play-out κρίθηκε ιδανικό αποφέροντας την πρώτη νίκη με το «καλημέρα» μετά από ανατροπή 1-2 επί της ΑΕΛ. Αν και η απουσία φιλάθλων στα γήπεδα παίζει τη δική του σημασία στα συγκεκριμένα ματς, ο Αστέρας έχει την ευκαιρία με δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς να ολοκληρώσει ένα ουσιαστικό «3/3» σε θετικά αποτελέσματα που θα προσθέσει μεγάλο αγωνιστικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα στους «Αρκάδες» για τη διεκδίκηση της 7ης θέσης ή αν προτιμάτε την πρωτιά στα διαδικασία των play-out.

Οι άδειες εξέδρες όπως προαναφέραμε δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς σε σχέση με ένα γήπεδο με φυσική παρουσία κόσμου. Ωστόσο ακόμη και έτσι έχει πλεονέκτημα, καθώς θα δώσει δύο διαδοχικά ματς στο φυσικό του χώρο, χωρίς να έχουν προηγηθεί ταξίδια και επιπλέον ταλαιπωρία. Η ψυχολογία σε κάθε περίπτωση και η αυτοπεποίθηση υπάρχουν, το κίνητρο ακόμη πιο ισχυρό, εν’ όψει αρχικά του αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο και την μεθεπόμενη Κυριακή και πάλι στην Τρίπολη με τον Ατρόμητο.

Ενδεχόμενοι έξι βαθμοί στα επόμενα δύο παιχνίδι θα δώσουν πλεονέκτημα συγκριτικά με πριν την έναρξη της συγκεκριμένης διαδικασίας. Απλά το ιδανικό θα είναι με τη συμπλήρωση τριών αγωνιστικών, ο Αστέρας να έχει καταφέρει να διατηρείται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play-out.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here