Με τέσσερα μετάλλια επέστρεψε από το ATTICA TROPHY o ΑΟΠΟΤ Τρίπολης!

0
526

Με ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια αλλά και πολύ καλές εμφανίσεις των περισσότερων αθλητών, επέστρεψε ο Αθλητικος Όμιλος Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης από το Νέο Ηράκλειο Αττικής και από το Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα tkd-itf “ATTICA TROPHY”.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΑΟΠΟΤ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σημείωσε νέες μεγάλες διακρίσεις στο πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα tkd-itf “ATTICA TROPHY” που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία χθες 3/11/19 στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο τελικός απολογισμός για τους μεγαλύτερους μας αθλητές, ενώ τα ανερχόμενα αστεράκια μας στην κατηγορία Παμπαίδων κέρδισαν μετάλλια συμμετοχής, πολύτιμη εμπειρία και πλατύ χαμόγελο!

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Τουλ μαύρων ζωνών γυναικών και το χάλκινο στην κατηγορια μονομαχίες -57 γυναικών κέρδισε η πρωταθλήτρια του συλλόγου Ιωάννα Βιτάλι. Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία μονομαχίες εφήβων 16-17 +75 κέρδισε ο Αλέξανδρος Κώτσης. Τέλος το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία παίδων 2005-2006 -59 κέρδισε ο αθλητής Διονύσης Πάλλα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γονείς και συνοδούς των αθλητών που συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτή!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here