Με τη δική του αγωνιστική ταυτότητα τα πρώτα φιλικά τεστ

0
281

Από σήμερα μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Αστέρας Τρίπολης θα κληθεί πιθανότατα να δώσει τρία δυνατά φιλικά τεστ (με το σημερινό σε λίγη ώρα), με τα οποία θα προκύψουν τα πρώτα αγωνιστικά συμπεράσματα και ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας εν’ όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Με αφορμή τα αγωνιστικά αποκαλυπτήρια του Αστέρα, και των φιλικών που θα δώσει στη διάρκεια της προετοιμασίας, μας γεννιόνται κάποια ερωτήματα – ενδιαφέροντα:

– Καταρχάς να βγουν τα πρώτα τουλάχιστον συμπεράσματα του νέου αγωνιστικού προφίλ της ομάδας που έχει επιβάλει ο Σέρβος τεχνικός του Αστέρα. Άλλωστε αυτή η νέα ειδικά ομάδα είναι «χτισμένη» από την πρώτη μέρα από τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες τους, με το δικό τους προγραμματισμό σε ότι αφορά το στάδιο της προετοιμασίας και επιλογές παικτών που στη χειρότερη περίπτωση είναι κοντά στα «θέλω» του Μίλαν Ράσταβατς, αν όχι δικές του φυσικά επιλογές.

– Τα πρώτα συμπεράσματα και εντυπώσεις που θα βγουν από την αγωνιστική παρουσία των καινούργιων μεταγραφικών αποκτημάτων της Αρκαδικής ομάδας.

– Κάποια πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας σε μια χρονική περίοδο που δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες η οποία περιλαμβάνει μια αγωνιστική αποχή σχεδόν τεσσάρων μηνών, αγωνιστική δράση εν’ μέσω Καλοκαιριού που ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουλίου και μια έναρξη προετοιμασίας που ξεκίνησε για τη νέα σεζόν στις 10 Αυγούστου.

– Εν τέλει αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι το ίδιο το προπονητικό επιτελείο μέσα από αυτά τα φιλικά ματς να διαπιστώσει στις αδυναμίες της ομάδας ή και τα δυνατά σημεία και με βάσει αυτά τα συμπεράσματα να προχωρήσει ανάλογα το επόμενο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος σε επίπεδο προετοιμασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here