Με τη στήριξη του Δήμου το 1ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης

0
148

Ένας σημαντικός αγώνας μηχανοκίνητου αθλητισμού θα λάβει χώρα στην περιοχή μας, αυτό το Σαββατοκύριακο (15 και 16 Ιανουαρίου 2022). Ο λόγος για το 1ο Ιστορικό Ράλλυ το οποίο στηρίζει εμπράκτως ο Δήμος Τρίπολης. Ένας διήμερος αγώνας με παλιά αλλά καλοσυντηρημένα οχήματα, που θα περάσει από την περιοχή της Αργολίδας και της Αρκαδίας.

Τον αγώνα που διοργανώνει ο Αργολικός Σύλλογος Οχημάτων Εποχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αριθμός – ρεκόρ με 75 συμμετοχές.

Σε σχετική τους ανακοίνωση οι διοργανωτές ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τριπόλεως, αιρετούς και στελέχη, για όλες τις προσπάθειες τους προκειμένου να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Από την πλευρά του τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη διοργάνωσή, δήλωσε: «Στην πόλη μας υποδεχόμαστε έναν σπουδαίο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δεκάδες επισκέπτες – συμμετέχοντες. Η δημοτική μας αρχή στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε διοργάνωση που φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την περιοχή μας και αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό. Ο Δήμος Τρίπολης έχει σημαντικές δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή και προς αυτή την κατεύθυνση ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας σημαντικός μοχλός ανάπτυξης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here