Με τον «πονοκέφαλο» της έλλειψης γηπέδων ξεκινά ο Α’ όμιλος του Α’ τοπικού

0
385
ΦΩΤΟ: CONTRAEPITHESI.GR

Το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας με την διεξαγωγή του Α’ ομίλου, καθώς οι υποχρεώσεις κάποιων ομάδων της Κυνουρίας για το Κύπελλο Αρκαδίας και την Γ’ φάση, έχουν εξ’ αρχής προγραμματίσει την πρεμιέρα του Β’ ομίλου το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό ακόμη και οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας πέρα από τους συλλόγους είχαν εκφράσει τον έντονο προβληματισμό τους για την έλλειψη γηπέδων στην περιοχή της Μαντινείας, κάτι που αφορά άμεσα τα σωματεία του Α’ ομίλου. Πρακτικά κάτι τέτοιο αποτυπώθηκε στην πράξη όταν μέχρι και χθες είχε αναγκαστικά προγραμματιστεί την προσεχή Κυριακή 24/09 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών να διεξαχθούν όχι ένα, αλλά τρία επίσημα ματς και συγκεκριμένα στις 10:30, στις 13:00 και στις 16:30!

Τελικά οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αρκαδίας κατάφεραν να βρουν διαθέσιμους διαιτητές και να ορίσουν την πρωινή Κυριακάτικη αναμέτρηση για το γήπεδο Φιλικών, το απόγευμα του Σαββάτου. Φυσικά με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η παράδοση του γηπέδου της Τεγέας προς χρήση, προκειμένου να υπάρξει μια σημαντική «ανάσα» στο θέμα του «γηπεδικού» στην περιοχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here