Με το «καλημέρα» της 16ης αγωνιστικής αναβολή δύο αγώνων λόγω covid-19 στη Super League 1

0
229

Από τις τρεις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής στη Super League 1 το απόγευμα της Τρίτης (04/01), αναβλήθηκαν οι δύο αναμετρήσεις και συγκεκριμένα το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και το Ατρόμητος Αθηνών – Βόλος ΝΠΣ, λόγω θετικών κρουσμάτων covid-19.

Τόσο στη Super League 1, όσο και σε άλλα πρωταθλήματος ο covid-19 και η μετάλλαξη «ομικρον» έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Για την αναβολή των δύο παραπάνω αναμετρήσεων η Super League, αναφέρει σε ανακοίνωση της:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλονται,  για  προληπτικούς  λόγους,  μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here