Με φιλικά συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Μικτές Αρκαδίας

0
305

Οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν’ όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Το τελευταίο διάστημα οι προπονήσεις εξελίσσονται σε εβδομαδιαία βάση και μάλιστα σε κάθε ευκαιρία προγραμματίζονται προπονητικά φιλικά με τοπικές ομάδες.

Τη Δευτέρα (21/11) η Κ14 του Αστέρα Τρίπολης έδωσε φιλικό ματς στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών με την Ελπίδα Τρίπολης στα πλαίσια της προγραμματισμένης προπόνησης, ενώ μία ημέρα αργότερα (22/11) στο ίδιο γήπεδο η Μικτή Κ16 στην προγραμματισμένη της προπόνηση έδωσε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μικτές ομάδες δουλεύουν εντατικά προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές στις φετινές επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Χρόνο με το χρόνο μετά τις ριζικές αλλαγές πέρυσι με καλύτερη οργάνωση και μεγαλύτερη βαρύτητα στις Μικτές ομάδες, φαίνεται ότι χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμη καλύτερη προσπάθεια. Σημασία έχει να υπάρξει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια, πόσο μάλλον όταν η ΕΠΣ Αρκαδίας αποκτήσει το δικό της ενωσιακό γήπεδο στη Νεστάνη, όπου θα μπορεί απρόσκοπτα να προπονείται όταν και όποτε το επιθυμεί. Στόχος η ΕΠΣ Αρκαδίας τα επόμενα χρόνια να μπορεί να αναδείξει μέσα από τις Μικτές ακόμη περισσότερες τα ταλέντα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, με στόχο αυτά να περάσουν το κατώφλι των μικρών Εθνικών ομάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here