Μια ανταγωνιστική ομάδα τη νέα σεζόν για την ΑΕΚ Τρίπολης

0
125

Η χρονιά πέρυσι για την ΑΕΚ Τρίπολης στην Γ’ Εθνική κατηγορία αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή. Μια πορεία η οποία βάσει των αποτελεσμάτων δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστική, παρ’ όλο που ο σύλλογος θα μπορούσε να τερματίσει με περισσότερους βαθμούς. Ελάχιστα είναι τα μέλη της περσινής ομάδας που θέλουν να θυμούνται τη σεζόν 2019-20.

Μια χρονιά που θα μπορούσε να αποδειχθεί «καταστροφική» για την ομάδα, με την έννοια ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν μαζικές αποχωρήσεις παικτών με ελάχιστο να χαρακτηρίζεται το ρόστερ της νέας χρονιάς ή η διοίκηση να μην έδειχνε τη διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Η προετοιμασία ωστόσο για την ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 19/08 στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών με νέα δεδομένα που αποδεικνύεται ότι έχουν στο ξεκίνημα της χρονιάς θετικό αντίκτυπο.

– Η παρουσία του Δημήτρη Τσετσώνη στην τεχνική ηγεσία για κάποιους μπορεί να ήταν λύση ανάγκης, αλλά πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει ζήσει επί αρκετά χρόνια εκ των έσω την ομάδα έστω και ως στενός συνεργάτης των εκάστοτε προπονητών που έρχονταν και παρέχονταν. Η ομάδα έπρεπε να δώσει το πόστο του προπονητή σ’ έναν άνθρωπο που έχει δείξει όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι αγαπά και υπηρετεί το σύλλογο και το έπραξε φέτος. Ο Δημήτρης Τσετσόνης γνωρίζει πολύ καλά το σύλλογο, τις ιδιαιτερότητές και τους περισσότερους ίσως από τους παίκτες του φετινού ρόστερ. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους στο να έχει ο κόουτς μια επιτυχημένη παρουσία.

– Μπορεί πολλοί να πίστευαν ότι η ΑΕΚ Τρίπολης θα έμενε το φετινό Καλοκαίρι χωρίς παίκτη στο ρόστερ του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη! Όχι μόνο αρκετοί παίκτες της περσινής ΑΕΚ Τρίπολης παρέμειναν στην ομάδα, με την επιστροφή της στην Α’ τοπική κατηγορία και προς τιμή τους, επιπλέον εξασφαλίστηκαν και επιστροφές παικτών που έχουν συνδέσει το όνομά τους με το σύλλογο. Σ’ αυτό το γεγονός σημαντικό μερίδιο έχει ο σημερινός προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δημήτρης Τσετσώνης.

– Επιπλέον στο σύλλογο ήρθαν και κάποια παιδιά που αναμένεται να ενισχύσουν περεταίρω την ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Με βάσει τα παραπάνω η φετινή ΑΕΚ Τρίπολης μπορεί να μην αγγίξει τα επίπεδα μιας πρωταγωνιστικής πορείας σαν αυτή της σεζόν 2018-19, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι ανταγωνιστική στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας. Μια ομάδα με τη συνηθισμένη παρουσία της όπως τα προηγούμενα χρόνια στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μένει βέβαια όλα αυτά να αποδειχθούν και στην πράξη με το ποδόσφαιρο που θα αποδώσει η ΑΕΚ Τρίπολης τη νέα σεζόν. Κι εδώ «γεννιέται» και ενδιαφέρον ερώτημα για το ποια θα είναι η «φιλοσοφία» του νέου προπονητή η οποία θα αποτυπωθεί στο αγωνιστικό προφίλ των «κιτρινόμαυρων» τη νέα σεζόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here