Μια ενδιαφέρουσα μπασκετική διαδρομή και η πανδημία «φρένο» στις προσπάθειες μιας νεαρής αθλήτριας (+vd)

0
489

Η αλήθεια είναι ότι η πανδημία με τον κορωνοϊο έχει επηρεάσει σοβαρά μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό στη χώρα μας. Αρκετοί αθλητές επαγγελματίες ή ερασιτέχνες έχουν αναστείλει πλήρως τη δραστηριότητά τους. Μεταξύ αυτών και νεαροί αθλητές και αθλήτριες που τα τελευταία χρόνια είχαν αυξήσει την προσπάθειά τους να εξελιχθούν αγωνιστικά ακολουθώντας το δικό τους «όνειρο».

Μία από αυτές τις αθλήτριες αποτελεί και η Τριπολίτισσα Ζωή Γκατζιώλη που τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα μπασκετική διαδρομή στην προσπάθειά της αθλητικής της εξέλιξης. Από την ΓΕ Άμιλλα 2000 που πραγματοποίησε τα πρώτα της μπασκετική βήματα και «έχτισε» τις βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξή της, στον ΠΑΟΚ όπου για μια σεζόν είχε αξιόλογη παρουσία σε επίπεδο κορασίδων και νεανίδων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στον ΑΕΠΣ Αρίς και τη συμμετοχή της σε επίπεδο νεανίδων αλλά και γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης έχει επηρεάσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες λιγότερο ή περισσότερο και όλοι ευελπιστούν σύντομα να επιστρέψει η Ελληνική κοινωνία και όλος ο κόσμος στην κανονικότητα προ κορωνοϊού εποχής.  Χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες όπως και η Ζωή Γκατζιώλη θέλουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα και σε αθλητικό και αγωνιστικο επίπεδο.

Πολύ προσφάτως έχει αναρτηθεί ένα σχετικό βίντεο έχαπό τη νεαρή αθλήτρια με την ξεχωριστή μπασκετική διαδρομή της τα τελευταία χρόνια με ξεχωριστές στιγμές με τη φανέλα των ομάδων που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here