Μια κερδισμένη και μία χαμένη προσφυγή σε βάρος του Αστέρα

0
475

Τις προηγούμενες ημέρες εκδικάστηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο διάφορες προσφυγές ποδοσφαιρικών σωματείων σε βάρος άλλων. Οι δύο από αυτές είχαν κατατεθεί σε βάρος της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης. Μία από τον ΑΣ Εκπαιδευτηρίων «Κωστέα-Γείτονα» η οποία και απορρίφθηκε και μία από την Ακαδημία Γιαννιτσών η οποία και δικαίωσε το αιτούμενο σωματείο.

Αναλυτικά λοιπόν το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

«1. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 18/01/2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Κωστέα – Γείτονα κατά της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
2. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 14.01.2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας κατά της Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας.
3. Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 5-2-2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Α.Γ.Σ. Αστέρας Τρίπολης να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι έξη χιλιάδων επτακοσίων είκοσι οκτώ Ευρώ και δέκα έξη λεπτών (26.728,16) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.
4. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή του αθλητικού ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία Α.Σ.Α.Π. Μπέμπηδες. Υποχρεώνει την καθής ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον-αιτούν αθλητικό σωματείο, μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, έντοκα, από την επομένη της επίδοση της προσφυγής στην καθής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία, κατ’ ουσία, την πρόσθετη παρέμβαση της Superleague Ελλάδος.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here