Μπαράζ ανανεώσεων, επιστροφών και μεταγραφών ανακοίνωσε η ΑΕΚ Τρίπολης

0
282

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία γνωστοποίηση τις σημαντικές κινήσεις που πραγματοποίησε μεταγραφικά εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης σε άμεση συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσετσώνη, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με έντεκα ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά, διατηρώντας αναλλοίωτο έναν βασικό κορμό.

Παράλληλα εξασφάλισε την επιστροφή στην ομάδα έξι «γνώριμων» ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί το γεγονός της συμφωνίας με τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν νέες μεταγραφές και αποτελούν οι Βασίλης Δελής, Μάρκος Γιαννουσόπουλος, Αποστόλης Καναβέτας και Χρήστος Παπαοικονόμου.

Αν αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το ΔΣ της ΑΕΚ ΤΡΊΠΟΛΗΣ ανακοινώνει:
1. Την ανανέωση της συνεργασίας της για άλλη μια χρονιά με τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπίσσια Χρήστο, Καψή Ευάγγελο, Πετρόπουλο Ρένο, Πετρόπουλο Ευγένιο, Λαφογιάννη Γιώργο, Αρδάμη Γιώργο, Αραχωβίτη Άγγελο, Σελεμίδη Αλέξανδρο, Ζιούλη Γιάννη, Κιντή Παναγιώτη και Τσαλγιτζόπουλο Θανάση.
2. Την επιστροφή στην οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την επόμενη χρονιά των παρακάτω ποδοσφαιριστών:
Κοκκινάκο Ιάσωνα, Σαλαπάτα Φίλιππα, Λιακόπουλο Κώστα, Παρασκευόπουλο Άκη, Τσαλγιτζόπουλο Γρηγόρη και Κώνστα Γιώργο.
3. Καλωσορίζει τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο: Δελή Βασίλη, Γιαννουσόπουλο Μάρκο, Καναβέτας Απόστολο και Παπαοικονόμου Χρήστο.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here