Μποροβήλος: «Όλοι στο γήπεδο για έναν πολύ ξεχωριστό και σπουδαίο αγώνα»

0
316

Σε δήλωση – κάλεσμα προχώρησε σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος για την αυριανή εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Αστέρα. Συγκεκριμένα ο ο κ. Μπροβήλος τόνισε:

«Για πολλοστή φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική του δράση. Για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι αυτονόητη η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία. 

 Στηρίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη την καμπάνια “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Tο Χαμόγελο του Παιδιού” και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης “Η Ευαγγελίστρια”.

Η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μάς αφορά όλους. 

Θα είμαστε όλοι εκεί, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας, στην ουσία όμως χαρίζοντας πολλά περισσότερα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Σας καλούμε στο γήπεδό μας αυτή τη φορά για έναν πολύ ξεχωριστό και σπουδαίο αγώνα!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here