Νέα ανακοίνωση ΕΠΟ με «φόντο» τη διάθεση για επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων

0
289

Η ΕΠΟ προχώρησε σε νέα ανακοίνωση με την οποία απευθύνει νέα κάλεσμα στην Κυβέρνηση να δεχθεί τη νέα διορία έως και τις 30/06/2023 και για όσα σωματεία από σήμερα και ύστερα υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης. Παράλληλα ξεκαθαρίζει η ΕΠΟ ότι ουδέποτε δεν θα αποδεχθεί το Μητρώο, καθώς όπως αναφέρει είναι αντίθετο με την Ολιστική Μελέτη και τα καταστατικά της ΕΠΟ, της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Σχετικά με την επικείμενη ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για το Μητρώο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, διευκρινίζονται τα εξής.

H ΕΠΟ ουδέποτε θα αποδεχθεί το Μητρώο, επειδή το Μητρώο είναι αντίθετο στην Ολιστική Μελέτη, το Καταστατικό της ΕΠΟ και τα Καταστατικά της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Ωστόσο, τα σωματεία θέλουν να παίξουν, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν, οι Ακαδημίες, με δεκάδες χιλιάδες παιδιά, θέλουν να παίξουν.

Η ΕΠΟ δεν μπορεί να αγνοήσει την επιθυμία τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε την κυβέρνηση να δεχθεί, μέχρι τις 30/06/2023,  να ενταχθούν  στο Μητρώο, άρα να αγωνίζονται και όσα Σωματεία από σήμερα και μετά υποβάλλουν αίτηση για την απόκτηση Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης.

Καλούμε, δηλαδή, την κυβέρνηση να δεχθεί ότι τα Σωματεία εκείνα που δεν έχουν σήμερα Ειδική Αθλητική Αναγνώριση εντάσσονται από τώρα στο Μητρώο υποβάλλοντας τα απαιτούμενα έγγραφα για την απόκτηση της  Αναγνώρισης αυτής.

Με τον τρόπο αυτό όλα ανεξαιρέτως τα Σωματεία θα δυνηθούν να αγωνισθούν εφέτος.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here