Νέα γήπεδα Τένις, πίστα ποδηλασίας και νέο χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης! (+vid)

0
1283

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής γιορτής του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης “Follow The Stars”, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη διάρκεια ομιλίας του μεταξύ άλλων προανήγγειλε την έναρξη διαδικασιών για τρία σημαντικά έργα στην Τρίπολη!

Συγκεκριμένα ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μελέτης για τη βελτίωση και την δημιουργία νέων γηπέδων Τένις για την ΑΕΚ Τρίπολης. Παράλληλα ανακοίνωσε την υλοποίηση πίστας αγωνιστικής ποδηλασίας, αλλά και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την βελτίωση των βοηθητικών χώρων του γηπέδου Φιλικών!

Αναλυτικά το απόσπασμα των όσων χαρακτηριστικά είπε ο κ. Πέτρος Τατούλης είχαν ως εξής:

«Μέσα και πριν τις εκλογές να έχουμε ολοκληρώσει τη μελέτη και να έχουμε εντάξει μέσα στο Πρόγραμμά μας τη βελτίωση και τα νέα γήπεδα Τένις, προκειμένου να μπορούν να υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες σε Πανελλήνιο επίπεδο. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ζαννιάς είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση.

Το δεύτερο είναι να κάνουμε κάτι για τις φιλότιμες προσπάθειες του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης και του εφόρου Αντώνη Φαρφαρά, προκειμένου να δημιουργήσουμε την πρώτη πίστα αγωνιστικού ποδηλάτου στην Τρίπολη! Κι αυτό που έχουμε αποφασίσει με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιαννακούρα, τον κ. Ρουμελιώτη, την κα Κορώνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες μας, είναι να προσχωρήσουμε σύντομα σε αντικατάσταση του χλοοτάπητα και την ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων του γηπέδου της ΑΕΚ Τρίπολης, που πριν 20 χρόνια πάλι με δική μου προσπάθεια μπορέσαμε και βάλαμε για πρώτη φορά έναν σημαντικό πρωτοπόρο χλοοτάπητα για εκείνη την περίοδο.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here