Νέα διοίκηση ανέδειξε στη ΓΣ ο Παναρκαδικός – Πρόεδρος ο Νίκος Προύντζος (+φωτό, vid)

0
222

Το απόγευμα της Κυριακής (29/05) ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού ΑΟ σχετικά με τα διοικητικά του ιστορικού συλλόγου την «επόμενη μέρα» μετά από μια μακρά περίοδο της ομάδας στα Εθνική και Περιφερειακά πρωταθλήματα.

Αν και η προσέλευση μελών του συλλόγου δεν ήταν μεγάλη και όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου μετά από την ολοκλήρωση μιας όχι επιτυχημένης αγωνιστικής περιόδου, ήταν μεγαλύτερη συγκριτικά με όσα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις. Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, ώστε να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από τον Πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης κ. Ηλία Καναβέτα. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία τέθηκαν ερωτήματα και τοποθετήσεις για όλα όσα «στιγμάτισαν» ειδικά τη φετινή σεζόν με την ομάδα να υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από 13 χρόνια. Ακολούθησε οι έγκρισή τους για να περάσει η διαδικασία στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Το θετικό ήταν υπήρξαν αρκετές υποψηφιότητες σε σχέση με προηγούμενες ΓΣ και κατά συνέπεια άμεσα κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ψηφοφορίας.

Από την διαδικασία της ψηφοφορίας με κάλπη και ψηφοδέλτια, αναδείχθηκαν τελικά τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προχώρησαν άμεσα σε σχετική σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστούν η σύσταση της νέας διοίκησης, από την οποία τελικά νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού ΑΟ, αποτελεί πλέον ο παλιός επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, κ. Νικόλαος Προύντζος.

 

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αποτελούν τη νέα διοικηση του Παναρκαδικού ΑΟ…

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής (29/05) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, αναδείχθηκα τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα Αναπληρωματικά Μέλη του ΔΣ, η Εξελεγκτική Επιτροπή καθώς και τα δύο αναπληρωματικά μέλη αυτής.

Αναλυτικά λοιπόν τα πρόσωπα που αποτελούν τη νέα αυτή διοίκηση του Αρκαδικού συλλόγου, έχουν ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
● Αυδής Χαράλαμπος.
● Λουμπαρδιάς Στυλιανός.
● Μανδρώνης Κωνσταντίνος.
● Μουλόπουλος Γεώργιος.
● Πάγκας Ευάγγελος.
● Παναγόπουλος Γρηγόριος.
● Παπάζογλου Ανδρέας.
● Προύντζος Νικόλαος.
● Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
● Σίδερης Δημήτριος.
● Σίδερης Σάββας.
● Τζανής Δημήτριος.

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
● Κωστόγιαννης Δημήτριος.
● Κοντογιάννης Νικόλαος.
● Μπουρτζουκλής Αγαμέμνονας – Μάκης.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
● Ζορμπαλάς Σταύρος.
● Βλάμης Ιωάννης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here