Νέα χρονιά με στόχους και φιλοδοξίες για τον Όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης

0
108

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αναγγέλλει ότι από Δευτέρα 30/08, ξεκινούν οι εγγραφές και η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» ομίλου αναφέρει:

«Από Δευτέρα 30/8 (15:00 με 22:00) σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Αεκ Τρίπολης Ακαδημία Τέννις για την κατάρτιση του νέου μας προγράμματος, τις καινούργιες μας εγγραφές για παλιά και νέα μέλη (3,5 ετών και άνω) και βέβαια να συζητήσουμε οποιεσδήποτε απορίες έχετε για την νέα χρονιά.

Στόχος μας να σας ξεναγήσουμε για 31η χρόνια στο μαγικό κόσμο του τένις μέσα από την όρεξη και την διάθεση που θα σας δώσουν για ακόμα μια χρονιά οι εξειδικευμένοι προπονητές μας!!

Τα προγράμματά μας, τόσο για παιδιά (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), όσο και για ενήλικες (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) θα καταπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς από εσάς !!!

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

● Ο όμιλός μας τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα πρόληψης και αντιμετώπισης του Covid-19.

● Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή των αθλητών μας θα είναι η Κάρτα Υγείας Αθλητή (μόνο από επίσημη κρατική δομή ή καρδιολόγο). To συγκεκριμένο έντυπο μαζί με την αίτηση εγγραφής μέλους θα τα παραλάβετε από την γραμματεία του ομίλου μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here