Νέες αφίξεις και το νέο ημερολόγιο για τον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου

0
173

Έντονη κινητικότητα σε διάφορα επίπεδα επικρατεί στον ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου σε μεταγραφικό και όχι μόνο επίπεδο, λίγες ώρες πριν το τέλος του 2022 και την άφιξη της καινούργιας χρονιάς.

Συγκεκριμένα σε μεταγραφικό επίπεδο οι άνθρωποι του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας, ανακοίνωσαν την επιστροφή του πολύπειρου Δημήτρη Αδάμη, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας εν’ όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και ως απάντηση του κακού βαθμολογικά ξεκινήματος.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου ανακοίνωση την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ψυχογιό, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή του προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Κουλεντιανού. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει: «Το Δ.Σ του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου ανακοινώνει τη πρόσληψη του Προπονητή Νίκου Ψυχογιού ως Βοηθό Προπονητή και άμεσου συνεργάτη του προπονητή της Ομάδας μας Ανδρέα Κουλεντιανού. Τον καλωσορίζουμε στην Οικογένειά μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την Ομάδα μας.».

Τέλος με αφορμή τη νέα χρονιά ο σύλλογος σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας, προχώρησε στην έκδοση και κυκλοφορία του νέου ημερολογίου, που μπορεί να αγοράσει κανείς από τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here