Νέες παρεμβάσεις εγκρίθηκαν σε κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο Άστρους

0
186

Η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021 δύο σημαντικών αθλητικών έργων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αποτελεί πλέον γεγονός εδώ και μερικές ώρες μετά από απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Συγκεκριμένα το πρώτο έργο αφορά την διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και την εγκατάσταση μέσω ενεργητικής πυροπροστασίας, ενώ το δεύτερο έργο αφορά την τοποθέτηση στεγάστρου στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Άστρους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόρειας Γορτυνίας κ. Γιώργος Καμπύλης με προσωπική του ανάρτηση αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εξέλιξη με την οποία ανοίγει ο «δρόμος» για σημαντικές παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές του Άστρους.

Αναλυτικά τα όσα κ. Καμπύλης αναφέρει έχουν ως εξής:

«Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά, η υπομονή και η επιμονή πάντα οδηγεί σε επιτυχή αποτελέσματα.

Με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων εγκρίθηκε η ένταξη δύο έργων του Δήμου μας, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021.

● Διαμόρφωση χώρου εισόδου κλειστού γυμναστηρίου Άστρους και εγκατάσταση μέσω ενεργητικής πυροπροστασίας, προϋπολογισμού: 105.000,00€

● Τοποθέτηση στεγάστρου κερκίδας Δημοτικού Σταδίου Άστρους, προϋπολογισμού: 292.860,00€

Ευχαριστούμε θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την αποδοχή των αιτημάτων μας και την καθοριστική του συμβολή ώστε να ενταχθούν τα δύο παραπάνω έργα στο ΠΔΕ.

Ύστερα από την πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Γιάννη Δαλιάνη, την συνεργασία με το μέλος της Επιτροπής κ. Αλέξιο Αρφάνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Σαμαρτζή επιτεύχθηκε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα δύο σημαντικά αυτά έργα θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας με σταθερά βήματα ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα τον στόχο μας.

Χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here