Ντέρμπι πρωτοπόρων του ΑΣΠΕΤ με τον Ποσειδώνα (19/01)

0
503

Την Κυριακή 19/01/2020 και ώρα 19:30  στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί την ομάδα του Ποσειδώνα Καλαμάτας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών. Η αναμέτρηση αυτή συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των δυο καλύτερων ομάδων του ομίλου. Η ομάδα της Καλαμάτας βρίσκεται αήττητη στην  κορυφή της βαθμολογίας, με την ομάδα της Τρίπολης να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με μια ήττα από τον Ν.Ο.Κ. στην Καλαμάτα την πρώτη αγωνιστική.

Τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ θέλουν την νίκη όχι μόνο για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή αλλά κυρίως να ισοφαρίσουν την ήττα από την Καλαματιανή ομάδα ώστε να πάνε στα play-off με 1-1 νίκες και από εκεί και πέρα στη διαδικασία αυτή να διεκδικήσουν και οι δυο ομάδες άλλες δυο, αφού η ομάδα που συμπληρώσει τις τρείς νίκες ανεβαίνει στη Β’ εθνική κατηγορία.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του ΑΣΠΕΤ απευθύνοντας κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να ενισχύσει τις προσπάθειες των κοριτσιών και να αποτελέσει για άλλη μια φορά τον 7ο παίχτη της ομάδας μας για να πετύχει τη νίκη.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here