Νυχτερινή ανάβαση με Αυγουστιάτικη Πανσέληνο από τον ΣΑΟΟ

0
100
ΦΩΤΟ: ΣΑΟΟ.

Άραγε ποιος  από εμάς έχει ποτέ αγναντέψει τη πόλη μας και το Μαντινειακό οροπέδιο περιτριγυρισμένο από τον Κτενιά, το Αρτεμίσιο, το Λύρκειο, το Τραχύ, τα βουναλάκια του Αγιοδημητράκου, της Ανάληψης, του Αγιοθόδωρα και τα Τρίκορφα και όλα αυτά λουσμένα στο φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού;

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.), δίνει την ευκαιρία σε όσους συμπολίτες μας επιθυμούν, να απολαύσουν την παραπάνω εικόνα, την προσεχή Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, με μια ανάβαση στην κοντινότερη στην Τρίπολη ψηλή κορφή του ορεινού όγκου του Μαινάλου, την Επάνω Χρέπα (υψόμετρο 1559 μ.).

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα εξής: «Θα ξεκινήσουμε την πορεία μας από τη Μονή Επάνω Χρέπας (υψόμετρο 1278 μ.) και μετά από περίπου μία ώρα θα φτάσουμε στη κορφή Επάνω Χρέπα. Από κει θα παρακολουθήσουμε την ανατολή της πανσελήνου και θα αφήσουμε το βλέμμα μας να πλανηθεί στο πανόραμα που θα μας περιβάλλει. Χορτασμένοι από εικόνες, μυρωδιές και νυχτερινούς ήχους, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.

Μετάβαση στη Μονή Επάνω Χρέπας με ιδιωτικά οχήματα και έναρξη της πορείας στις 19:30. Απαραίτητα τα ορειβατικά μποτάκια, νερό, φακός (κατά προτίμηση κεφαλής) και αντιανεμικό.

Πληροφορίες στα γραφεία του Σ.Α.Ο.Ο. Β. Δεκάζου 9-11, τηλ.: 2710-234980 (βραδινές ώρες). email: saoo@otenet.gr».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here