Ξεκίνημα σεζόν για τις ακαδημίες του ΣΕΦΑ Αρκαδικού

0
133

Τη δική τους εκκίνηση της σεζόν πραγματοποιούν οι ακαδημίες του ΣΕΦΑ Αρκαδικού το προσεχές Σάββατο 11/09/2021, με τους μικρούς αθλητές του μπάσκετ να επιστρέφουν και πάλι στα παρκέ για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, αναφέρει:

«Έφτασε η ώρα για την έναρξη των προπονήσεων του Αρκαδικού.

Από το Σάββατο 11/9/2021 στις 10.00 π.μ. , το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης θα ζωντανέψει και πάλι, με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας, να επιστρέφουν σ’ αυτό που τόσο πολύ αγαπούν και τους έχει λείψει : το μπάσκετ. 

Το ίδιο όμως έχει λείψει και σε όλους εμάς, τους προπονητές και υπεύθυνους των Ακαδημιών.  Σας περιμένουμε όλους λοιπόν σε ένα νέο ξεκίνημα, με αρκετές αλλαγές και καινοτομίες και πάνω από όλα πολλή διάθεση για προπόνηση και παιχνίδι.

Όντας ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους, ο Αρκαδικός ανέκαθεν φρόντιζε να δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων στον χώρο του αθλητισμού. Το όραμα μας είναι ο σύλλογος μας να αποτελεί διαχρονικά τον αθλητικό πνεύμονα της πόλης μας και όχι μόνο.

Κυριότερη επιδίωξη μας είναι να γίνουν τα παιδιά του Συλλόγου μας καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ένα από τα καλύτερα μέσα διαπαιδαγώγησης και αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε ως Αρκαδικός. Σκοπός μας να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε στους αθλητές των ακαδημιών μας αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός και η ομαδικότητα. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θέλουμε να δούμε τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους και πρωτίστως να χαίρονται και να περνάνε καλά.

Και πάνω από όλα με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά διαμορφώνονται κι επικαιροποιούνται κάθε φορά. 

Έχοντας ως κύριο γνώμονα την υγεία και την ασφαλεία των παιδιών είναι υποχρεωτική η προσκόμιση αντίγραφου βεβαίωσης αρνητικού self test. 

Τα λέμε στο γήπεδο».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here