Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης

0
497

Ανακοίνωση στην οποία ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή. Παράλληλα γίνεται ενημέρωση προς το κοινό για τα προγράμματα του Ομίλου που θα λειτουργούν και τη φετινή χρονιά. Αναλυτικότερα:

«Ο όμιλός μας έχει ήδη ξεκινήσει, για μια ακόμη χρονιά δυνατά τις εγγραφές και την προετοιμασία του. Τα τμήματα λειτουργούν σε φουλ ρυθμούς και η προπονητική ομάδα μας είναι έτοιμη να υποδεχτεί, όλα τα παλιά αλλά και καινούρια μέλη της.

Τα τμήματα υποδομής των μικρών αθλητών μας 3,5 – 16 ετών έχουν ήδη αρχίσει να διδάσκονται με σωστές βάσεις την τεχνική προσέγγιση όλων των χτυπημάτων, κάνοντας μια καλή επανεκκίνηση, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τα group των ενηλίκων μελών μας σε ολιγομελή τμήματα, τόσο για αρχάριους, όσο και για προχωρημένους σας περιμένουν να ενταχθείτε και γυμναστείτε σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα των μικρών μας φίλων στο https://www.tennisaek.gr/paidika-programmata/ και για των ενηλίκων στο https://www.tennisaek.gr/programmata-enilikon/ .

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο 6972694448.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here