Ξεκίνησαν οι ψηφοφορίες για το 3ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!

0
325

Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης το 3ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μπορούν οι φίλοι του Μπάσκετ να επιλέξουν τους παίκτες που θέλουν να δώσουν παρουσία στη φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στοχεύοντας στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, διοργανώνει το 3o ALL STAR GAME, της Α1 Κατηγορίας Ανδρών, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, ώρα 18:00, στο Κ.Δ.Γ. Σπάρτης.

Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ.

Στα πλαίσια του ALL-Star Game θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.

Σας γνωρίζουμε ότι η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STARομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 17η αγωνιστική (16-17-18/02/2019).

Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των AllStar αθλητών θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 01/02/2019 ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 25/02/2019 και ώρα 12η μεσημβρινή.».

 

* Για να ψηφίσει κανείς μπορεί να επιλέξει ΕΔΩ και να επιλέξει σε κάθε θέση δύο αθλητές της προτίμησής του.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here