Ξεκίνησε προετοιμασία ο ΑΟ Τεγέας (+φωτό)

0
316

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Τεγέας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών. Μια πρώτη προπόνηση για μια χρονιά η οποία έρχεται για τους «πράσινους» με αρκετές αλλαγές και νέα δεδομένα εν’ όψει του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας. Η πρώτη προπόνηση της Τεγέας για τη φετινή σεζόν ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 και παρουσία έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας.

Μια νέα χρονιά στην οποία στο προπονητικό τιμ της ομάδας βρίσκονται από το φετινό Καλοκαίρι δύο παιδιά του συλλόγου, όπως ο Κώστας Ηλιόπουλος και ο Παναγιώτης Δούκας και οι οποίοι θα αναλάβουν το «βάρος» του να χτίσουν τη νέα ομάδα με στόχο την όσο πιο γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και ύστερα ότι περισσότερο. Λίγο πριν πατήσουν για πρώτη φορά φέτος γήπεδο οι παίκτες των «πρασίνων» είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους προπονητές της ομάδας σε μια σύντομη ομιλία.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο, δρομικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις με μπάλα, μπαίνοντας σταδιακά σε επίπεδο έντασης σε ότι αφορά το ρυθμό. Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους απ’ όλους, κάτι που δείχνει ότι οι πάντες έχουν επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων της νέας σεζόν.

Ένα ακόμη δεδομένο της έναρξης προετοιμασίας της φετινής σεζόν είναι ότι την ομάδα δεν την βρήκε στη φυσική της έδρα που δεν είναι άλλη από το γήπεδο της Τεγέας. Ωστόσο όλοι ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εκκρεμείς εργασίες που θα παραδώσουν προς χρήση το «πολύπαθο» αυτό γήπεδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here