Ξεπεράστηκε το χρόνιο ζήτημα με τα καλώδια μέσης τάσης της ΔΕΗ πάνω από το Δημοτικό γήπεδο Φιλικών

0
200

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης επιλύθηκε το ζήτημα πολλών χρόνων που αφορούσε τη μετακίνηση του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος μέσης τάσης της ΔΕΗ, ώστε να μην περνούν τα σύρματα πάνω από τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι εργασίες και πλέον ζήτημα αυτό ξεπεράστηκε.

Στη σχετική ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις των συνεργείων της ΔΕΗ για την παράκαμψη των συρμάτων ρεύματος μέσης τάσης, που μέχρι σήμερα διέρχονταν πάνω από τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου «Αναστάσιος Μουκάκης».

Μετά από συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Τρίπολης, προκειμένου να ξεπεραστούν και τα γραφειοκρατικά ζητήματα, κατέστησαν δυνατές οι ενέργειες που απαιτούνταν για την αλλαγή κατεύθυνσης του δικτύου μέσης τάσης της ΔΕΗ, περιμετρικά και όχι πάνω από τον αγωνιστικό χώρο όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Ο Δήμος Τρίπολης θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις βελτιώνοντας όπου απαιτείται την λειτουργικότητα αλλά και την ασφάλειά τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here