Ξεχείλισε από πάθος η front line του Συλλόγου Δρομέων στο πρόσφατο φιλικό προετοιμασίας

0
168

Ένα από τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης του Συλλόγου Δρομέων στο πρόσφατο φιλικό ματς επί του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, αποτέλεσε το πάθος και η διάθεση των ψηλών της ομάδας. Ειδικά στην περίπτωση των Βασίλη Καρλή και Χρήστου Αγγουρά το πάθος «ξεχείλισε» το περασμένο Σάββατο.

Ο Βασίλης Καρλής μπορεί επιθετικά στον τομέα του σκοραρίσματος να περιορίστηκε στους 3 πόντους, αλλά κέρδισε τις περισσότερες «μονομαχίες» για τα ριμπάουντ, μαζεύοντας περισσότερα από 15 στο σύνολο. Σε όλη τη διάρκεια ο ψηλός του Συλλόγου Δρομέων έδωσε τρομερές «μάχες», ακόμη και αν χρειαζόταν να πέσει στο παρκέ για να κερδίσει η ομάδα του την κατοχή! Παράλληλα μια λεπτομέρεια που έκανε αίσθηση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν το γεγονός ότι παρά τις πολλές «μάχες» που έδωσε και το πολύ πάθος στο παιχνίδι του, το πρώτο προσωπικό του φάουλ το έκανε στα 07’35 της γ’ περιόδου! Το αναφέρουμε αυτό γιατί τις προηγούμενες σεζόν ο ίδιος ήταν αρκετά επιρρεπής στα φάουλ. Φέτος πάντως δείχνει ακόμη πιο ώριμος στο παιχνίδι του, παίζοντας περισσότερο και με το μυαλό, κι αυτό του δίνει επιπλέον «πόντους» στην εξέλιξή του μπασκετικά η οποία είναι εμφανής! Φυσικά η δύναμή του είναι ένας από τα δυνατά του στοιχεία που εκπλήσσουν «δυσάρεστα» κάθε αντίπαλο.

Ο Χρήστος Αγγουράς με τη σειρά του εκμεταλλευόμενος τα σωματικά τους προσόντα έδωσε τις δικές του «μάχες» στον τομέα των ριμπάουντ, αποτελώντας άξιος συμπαραστάτης του Καρλή. Είχε με τη σειρά του διψήφιο αριθμό «σκουπιδιών» ανανεώνοντας της επιθέσεις και κατοχές της ομάδας της Τρίπολης. Δεν ήταν λίγες οι φάσεις στις οποίες Καρλής και Αγγουράς έδειχναν να διεκδικούν μεταξύ τους τα ριμπάουντ και την κατοχή της μπάλας, «κυριαρχόντας» των αντιπάλων. Επιπλέον ο Λάκωνας φόργουορντ είχε ουσιαστική συνεισφορά και στο σκοράρισμα με λύσεις τόσο μέσα από την αντίπαλη ρακέτα, όσο και μακριά από αυτήν. Δείχνει πιο σίγουρος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες σεζόν στη Γ’ Εθνική και αυτό αν βγει στο παρκέ, είναι αρκετά πιθανό να του αποφέρει μια αρκετά επιτυχημένη σεζόν τη φετινή σεζόν.

Το πάθος και η διάθεση είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για τους δύο παίκτες του Δρομέα που φέτος μπορούν να βοηθήσουν αρκετά το Σύλλογο Δρομέων, στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων του. Και οι δύο δείχνουν να είναι σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας την δυνατότητα να βοηθήσουν αγωνιστικό την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Κάτι το οποίο αναφέραμε σε προηγούμενα άρθρο μας και για την περίπτωση του Δημήτρη Μαντίκου.

Φυσικά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την παρουσία και του Βαγγέλη Σταματόπουλου στο φετινό ρόστερ του Συλλόγου Δρομέων και φυσικά στις θέσεις των ψηλών. Αναμφίβολα η παρουσία είναι εξίσου σημαντική σε μια ιδιαίτερα νευραλγική θέση όπως είναι αυτή του «5».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here