Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (+vid)

0
77

Στον τελευταίο αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» γέμισε με αθλητισμό και αναμνήσεις. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες του συλλόγου Olympians επισκέφθηκαν ο γήπεδό μας και τιμήθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες (ΙΔΟΡΟ) και η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και παρουσία ιδιοκτητών μηχανών Harley-Davidson και Ιστορικών Αυτοκινήτων διοργάνωσαν την Ολυμπιακή Μηχανοκίνητη Περιήγηση με την ονομασία «Στον δρόμο που χάραξε ο Κολοκοτρώνης».

Τελική στάση ήταν το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», το οποίο στην τελευταία αναμέτρηση του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 υποδέχθηκε τους σπουδαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος υποδέχθηκαν και τίμησαν τους Έλληνες Olympians Αθλητές, προσφέροντάς τους και την επετειακή εμφάνιση για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Όλγα Βασδέκη, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, η Βούλα Κοζομπόλη, ο Νίκος Σιρανίδης, η Μαρίνα Βαρσαμίδου και η Δέσποινα Γεωργιάδου. Η Αρκαδική ΠΑΕ μάλιστα στην ανακοίνωσή της ευχαρίστησε μεταξύ άλλων την παρουσία των Ολυμπιονικών στο γήπεδο της.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here