Οι απονομές των πρωταθλητών έχουν θέση στο γήπεδο!

0
738

Αφορμή για το συγκεκριμένο κείμενο αποτέλεσε η προσφάτως ετήσια γιορτή του Μπάσκετ που διοργάνωσε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Μια γιορτή στην οποία απονέμονται τα κύπελλα των πρωτοπόρων και βραβεύονται οι καλύτεροι, πέρα φυσικά από την διεξαγωγή των κληρώσεων των πρωταθλημάτων για την σεζόν 2019-20.

Όλα καλά και φυσικά δεκτή η διεξαγωγή της ετήσιας γιορτής του μπάσκετ, με την ένσταση ότι οι απονομές των πρωταθλητών έχουν θέση μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε μια αίθουσα εκδήλωσης. Αξία έχει η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα να πάρει το Κύπελλο και τα μετάλλια μέσα στο γήπεδο μπροστά στο φίλαθλο κοινό της, αμέσως μετά την επίτευξη της μεγάλης διάκρισης! Όχι φυσικά σε μια αίθουσα εκδηλώσεων μήνες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μακριά από τους φιλάθλους που στήριξαν όλη τη σεζόν την προσπάθεια των παικτών και εν τέλει με μια «άνοστη» απονομή σε 1-2 εκπροσώπους της ομάδας συνήθως, που επιστρέφουν στην πόλη τους με τα κύπελλο και το μετάλλιο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για να τα παραδώσουν τους παίκτες στην προπόνηση την επόμενη μέρα. Όχι σε όλους αφού κάποιοι συνήθως αγωνίζονται πλέον σε άλλες ομάδες.

ΦΩΤΟ: NIK.GR

Η απονομή του Κυπέλλου και μεταλλίων των πρωταθλητών θα πρέπει να γίνεται στο γήπεδο μετά την ολοκλήρωση του τελικού. Μόνο τότε έχει αξία μια βράβευση δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο τελευταίο ματς της χρονιάς. Η γιορτή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μπορεί να συνεχίσει να γίνεται με τις λοιπές απονομές (MVP, καλύτερης πεντάδα, καλύτερου προπονητή, σκόρερς κ.λπ.). Επίσης θα μπορούσαν να υπάρξουν και κάποια άλλα ειδικά βραβεία εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα της συγκεκριμένης γιορτής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here