Οι Αρκαδικές συμμετοχές στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ

0
314

Το διήμερο 05-06 Ιουνίου 2021 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, καθώς και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Κ23, στην Πάτρα και το «Παμπελοποννησιακό Στάδιο». Με βάση τα εξασφαλισμένα όρια πρόκρισης από τους Διασυλλογικούς Αγώνες Ανδρών – Γυναικών, ανά την Ελλάδα, προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες και οι λίστες συμμετοχών στη διοργάνωση.

Έτσι σε επίπεδο Αρκαδικών συμμετοχών αναμένεται εκτός απροόπτου να συμμετάσχουν οι εξής αθλητές:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ (100μ.):

Η νεαρή αθλήτρια του ΓΣΜ Λύκαια δηλώνει παρούσα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ και θέλει να συνδυάσει την παρουσία της στη διοργάνωση με μια καλή παρουσία και γιατί όχι με τη βελτίωση της ατομικής της επίδοσης. Χαρακτηριστικά των προοπτικών της στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι ότι αποτελεί μία από τις έξι νεαρότερες αθλήτριες βάσει των συμμετοχών που αγγίζει τις 24 αθλήτριες. Η Τσαγκογέωργα πάει στο Πανελλήνιο με την 15η καλύτερη επίδοση με 12’’41.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΕΛΑ (Άλμα Επί Κοντώ):

Η έμπειρη αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας κατάφερε οριακά να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ της Πάτρας, μετά την περσινή απουσία της από τη διοργάνωση καθώς τότε δεν είχε εξασφαλίσει την επίδοση εκείνη που θα της έδινε την πρόκριση. Η Αγγελική Τελά έρχεται στη διοργάνωση με την 14η καλύτερη επίδοση με 3,40μ. και στόχος της είναι να διεκδικήσει σε επίπεδο επίδοσης κάτι περισσότερο από την επίδοση με την οποία εξασφάλισε οριακά την πρόκριση.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (Άλμα Τριπλούν):

Η Τριπολίτισσα πρώην αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας και νυν του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια μετά την περσινή παρουσία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που συνδυάστηκε με μετάλλιο και ειδικότερα την 3η θέση. Φέτος η Αγγελική Λυμπεροπούλου έρχεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την 6η καλύτερη επίδοση με 12,35μ. και όπως γίνεται κατανοητό όλο μπορούν να συμβούν σε ότι αφορά τη διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο.

ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Δισκοβολία):

Ο Τριπολίτης Πρωταθλητής Ελλάδος στη Δισκοβολία το 2020, έρχεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με την καλύτερη επίδοση από τους αθλητές που προκρίθηκαν με 56,10μ. Για τον ίδιο ωστόσο τον Ιάσονα Θανόπουλο η συγκεκριμένη επίδοση δεν τον ικανοποιεί αφού μπορεί ψηλότερα αλλά στους μέχρι στιγμής αγώνες που έδωσε φέτος δεν κατάφερε να την βγάλει. Στόχος πέρα από την υπεράσπιση του περσινού του τίτλου, ο Θανόπουλος θα επιδιώξει και τη μεγάλη βολή, που το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν πάνω από τα φράγμα των 60 μέτρων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here