Οι «γνωστοί – άγνωστοι» επανήλθαν με βανδαλισμούς στο ΔΑΚ Τρίπολης

0
338

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, υπάλληλος του ΔΑΚ Τρίπολης διαπίστωσε ότι έχουν προκληθεί για ακόμα μία φορά, ζημιές στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου. Συγκεκριμένα, άγνωστοι έσπασαν την κάσα της πόρτας στις τουαλέτες, κάτω από την κερκίδα και έβαψαν τους φρεσκοβαμμένους τοίχους, που πριν λίγο καιρό ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης είχε φροντίσει να αποκατασταθούν από παλαιότερους βανδαλισμούς.

Το φαινόμενο δυστυχώς δεν μας προκαλεί έκπληξη αφού χρόνια τώρα οι «γνωστοί-άγνωστοι» φροντίζουν να καταστρέφουν και να βανδαλίζουν στο δημόσια περιουσία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης. Το ερωτηματικό που έχουμε θέσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν είναι ένα και έχει να κάνει με το πώς μπορεί να εξασφαλιστεί η προστασία των εγκαταστάσεων από τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.

Τι πρέπει να κάνει ο Δήμος Τρίπολης γι’ αυτό το θέμα; Η συμφωνία για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων με εταιρία ασφάλειας θα προχωρήσει; Η πραγματικότητα είναι ότι τα χρήματα που κατέβαλε το Νομικό Πρόσωπο και κατ’ επέκταση ο Δήμος Τρίπολης για την ολική ανακαίνιση στις τουαλέτες κοινού πριν λίγο καιρό, ουσιαστικά δεν έπιασαν τόπο, όταν το φαινόμενο βανδαλισμών θα συνεχίσει να χαρακτηρίζεται επαναλαμβανόμενο!

► Πρόσφατα και μετά την ανακαίνιση στις τουαλέτες κοινού στο ΔΑΚ Τρίπολης τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε ακολουθήσει βανδαλισμός από αγνώστους στα αποδυτήρια των διαιτητών τον περασμένο Ιανουάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here