Οι ημερομηνίες των διοργανώσεων της ΕΠΣ Αρκαδίας για τη νέα σεζόν

0
419

Το απόγευμα της Τετάρτης (19/07) διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας, στην οποία εκτός από τον απολογιστικό σκοπό της (διοικητικό και οικονομικό), συζητήθηκαν και αρκετά θέματα που αφορούν το τοπικό ποδόσφαιρο της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Μεταξύ των θεμάτων που προκάλεσαν το ενδιαφέρον ήταν και οι ημερομηνίες έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣΑ της προσεχούς σεζόν.

Αναλυτικότερα και πάντα με βάση τις εκτιμήσεις και με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό της ΕΠΣ Αρκαδίας:

■ Ο αγώνας για το Super Cup ανάμεσα στον Πρωταθλητή Αρκαδίας, ΑΣ Λεωνιδίου και την Κυπελλούχο Αρκαδίας, ΑΕ Δημητσάνας, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους στο διάστημα μεταξύ 20-25 Αυγούστου 2023.

■ Η έναρξη του Κυπέλλου Αρκαδίας έχει ως πιθανή ημερομηνία το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου 2023.

■ Η έναρξη της Α’ τοπικής κατηγορίας σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί στον πρώτο Σαββατοκύριακο τον αυτοδιοικητικών εκλογών που είναι το διήμερο 07-08 Οκτωβρίου 2023.

■ Τέλος η έναρξη της Β’ τοπικής κατηγορίας υπολογίζεται να ξεκινήσει το δεύτερο Σαββατοκύριακο των αυτοδιοικητικών εκλογών το διήμερο 14-15 Οκτωβρίου 2023.

Οι ημερομηνίες είναι οι πλέον πιθανές τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας σε διαφοροποίηση τους το επόμενο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here