Οι θετικές εντυπώσεις και η ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στον Παναρκαδικό

0
492

Η προετοιμασία του Παναρκαδικού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση με στόχο μέρα με τη μέρα η ομάδα να βελτιώνεται και να εξελίσσεται αγωνιστικά έτσι ώστε τις επόμενες εβδομάδες να είναι έτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναρκαδικός έδειξε κάποια καλή στοιχεία στο τελευταίο φιλικό με την Κ19 του Αστέρα συγκριτικά με το πρώτο φιλικό επί του Πάμισου. Καλύτερη λειτουργία στην άμυνα, σωστή ανταπόκριση της ομάδας σε συνθήκες πίεσης σχεδόν σε όλο το γήπεδο και διάθεση η ομάδα να δημιουργήσει μέσα από συνδυάστηκες προσπάθειες συνθήκες για γκολ.

Σε επίπεδο μονάδων επίσης είδαμε κάποια καλά στοιχεία. Διάθεση από τους παίκτες στην άμυνα, θετικές εντυπώσεις από την απόδοση του Χασάν στο χώρο της μεσαίας γραμμής κυρίως σε ότι αφορά την ικανότητα του να πασάρει αποτελεσματικά. Φαίνεται επίσης ότι ο «βραχύσωμος» ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» μπορεί να συνεργαστεί ιδανικά με το Νίκο Λυμπερόπουλο, παρά το πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο οποίο έχουν αγωνιστεί οι δύο παίκτες μαζί.

Ευδιάθετος φαίνεται να είναι και ο Στρέμπας όπως και άλλοι παίκτες της περσινής ομάδας σε ότι αφορά την απόδοσή τους και αυτό είναι σημαντικό.

Από εκεί και πέρα ωστόσο υπάρχουν και αδυναμίες ακόμη στην ομάδα. Φάνηκε και στο δεύτερο φιλικό ότι ο Παναρκαδικός δυσκολεύεται να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ουσιαστικές τελικές προσπάθειες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο Μάριος Γεωργόπουλος έχει μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά ακόμη θέλει λίγες μέρες για να βρει τα πατήματά του. Παράλληλα η ομάδα φαίνεται να χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης σ’ αυτές τις θέσεις.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το βαθμό βελτίωσης της ομάδας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματα και στο κατά πόσο θα καταφέρει να κλείσει αποτελεσματικά τα κενά στο ρόστερ μέσα της περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here