Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ Τρίπολης για τη σεζόν στο Β’ τοπικό

0
249

Στην Β’ τοπική κατηγορία θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Τρίπολης τη νέα σεζόν με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν πραγματοποιήσει το σχεδιασμό και τις όποιες κινήσεις του μεταγραφικά για τη νέα χρονιά. Με σημερινή του ανακοίνωση ο σύλλογος της Τρίπολης γνωστοποίησε τις κινήσεις του για τη σεζόν 2021-22.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Με τον περσινό κορμό της αφετηρίας της A’ Aρκαδίας, θα συνεχίσει και φέτος η ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αρκαδίας, ύστερα από την συνάντηση της περασμένης Τετάρτης (08/09/2021). 

Κατόπιν συνομιλιών με το τεχνικό team στο δυναμικό της ομάδας μας θα παραμείνουν: ο αρχηγός της ομάδας μας Βαγγέλης Γκάνας, Νικήτας Τριαντάφυλλος,  Δημήτρης Δημητρέλης, ο ταλαντούχος Βασίλης Νάτσης, Γιώργος Σίδερης και Άγγελος Μανιώτης και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές Πέτρος Αγγελάκης, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Τερζής, Νίκος Κωστόπουλος, Δημήτρης Λάγιος, Νίκος Αλεξόπουλος, Σαράντος Μπούζος, Άκης Τσιώρος και ο ταλαντούχος επιθετικά Δημήτρης Υφαντής!

Φέτος την ομάδα μας θα ενισχύσει με την παρουσία του ο Παναγιώτης Κουρούμαλος, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόταν στην Θύελλα Πύργου.

Το τεχνικό team Βαλάντη Γκαργκάσουλα-Παναγιώτη Παναγάκη εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο τους για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά!!!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here