Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

0
237
ΦΩΤΟ: ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ημέρες των Χριστουγέννων συνδυάστηκαν και με μια σειρά από δράσεις στο κλίμα των εορτών από τον τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, όπως μεταξύ άλλων εορταστικά events στο ΔΑΚ Τρίπολης μπροστά από τα εντευκτήρια του ομίλου και το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της Τρίπολης.

Αναλυτικά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο ο όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ο όμορφος αυτός εορταστικός απολογισμός μέχρι σήμερα έχει ως εξής:

«Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τις εκδηλώσεις του Δήμου μας εξαιτίας της πανδημίας του covid19, η φετινή χρονιά ήταν αρκετά ξεχωριστή για όλα μας τα μέλη. Ο όμιλός μας στις χριστουγεννιάτικές εκδηλώσεις του, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, κάτι για το οποίο θα ενημερωθείτε με εκτενή ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες, φρόντισε να κρατά τους λιλιπούτιους φίλους του σε διαρκή εγρήγορση. Δύο δράσεις που συμμετείχαν εξ ολοκλήρου οι μικροί αθλητές της ακαδημίας μας έγιναν την τελευταία εβδομάδα και είχαν να κάνουν με τον στολισμό, τόσο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΔΑΚ Τρίπολης, όσο και αυτό στο κέντρο της πόλης μας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό για 13η χρονιά οι μικροί μας αθλητές πρωτοστάτησαν έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης. Συνοδευόμενοι από τους γονείς τους καλωσορίσαμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στολίζοντας το μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΔΑΚ Τρίπολης. Οι χαρούμενες φωνές των παιδιών και τα πολύχρωμα στολίδια τους έδωσαν ένα ιδιαίτερο τόνο ζεστασιάς και Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους, Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τα ενήλικα μέλη μας και αλμυρά εδέσματα από γονείς της ακαδημίας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής. Για μια ακόμη χρονιά το ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά όσους μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.

Λίγες μέρες μετά σειρά πήρε για ακόμα μία χρονιά η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικο δέντρου στο κέντρο της πόλης μας. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο μας για την ευγενική παραχώρηση του δέντρου. Τα παιδιά του ομίλου με πρωτοστάτιδα την προπονήτρια μας και υπεύθυνη των ακαδημιών κα. Σταθούλη κατάφεραν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξουν ένα πρωτότυπο δέντρο ευχών και να το διακοσμήσουν εξαιρετικά. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον πεζόδρομο της οδού Τάσου Σεχιώτη κάτω από τα Mod’s Hair Tripolis (χορηγός του ομίλου μας). Οι χειροτεχνίες των παιδιών έκλεψαν την παράσταση καθώς και η διάθεσή τους να εκθέσουν τις υπέροχες ζωγραφιές τους. Το παρόν στον στολισμό του δέντρου του ομίλου τένις έδωσαν εκτός από τους μικρούς μας φίλους σύσσωμη η προπονητική ομάδα του συλλόγου καθώς και αρκετοί γονείς και μέλη, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να στηθεί μια ακόμη δράση των παιδιών μας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here