Ολοκλήρωσε με επιτυχία το Παρίσι – Bρέστη – Παρίσι ο Συμνιώτης!

0
460

Ένας από τους έμπειρους ποδηλάτες στην περιοχή μας στις μεγάλες και πολύ μεγάλες αποστάσεις αποτελεί όχι τυχαία και ο Δημήτρης Συμνιώτης. Ο Τριπολίτης αθλητής τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Γαλλία και συμμετείχε στον γνωστό αγώνα Παρίσι – Βρέστη – Παρίσι στον οποίο κατάφερε και επικράτησε με επιτυχία!

Ένας απαιτητικός αγώνας που δεν απευθύνεται κυρίως σε μη επαγγελματίες ποδηλάτες υπεραποστάσεων. Η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 18 Αυγούστου από το πάρκο του Κάστρου του Ραμπουγιέ λίγο έξω από το Παρίσι με κατεύθυνση προς την Βρέστη και από εκεί πάλι πίσω στο Παρίσι. Περισσότερο από 7500 ποδηλάτες συμμετείχαν σε έναν αγώνα συνολικής απόστασης 1200 χιλιομέτρων η οποία έπρεπε να καλυφθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα φέτος συμμετείχαν και πολλοί Έλληνες αθλητές εκ των οποίων και ο Δημήτρης Συμνιώτης ο οποίος με τον επιτυχή τερματισμό του μοιράστηκε μέσα της σελίδας του στο facebook το δικό του μήνυμα που έχει ως εξής:

«Ο στόχος επετεύχθη!! Πολλά μπράβο σε όλους !! Και σ’ αυτούς που τερμάτισαν αλλά και σ’ αυτούς που δεν ολοκλήρωσαν τη διαδρομή !! Οι συνθήκες την ημέρα ήταν άριστες, αλλά την νύχτα ήταν απελπιστικές!!

Πολύ κρύο συνοδευόμενο με μπόλικη υγρασία!! Ότι και να φόραγες κρύωνες!!

Όλα όμως πήγαν αρκετά καλά και πάμε γι’ άλλα!!».

Σημειώνεται τέλος ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Συμνιώτης συμμετείχε και πάλι στο συγκεκριμένο αγώνα τερματίζοντας και πάλι με επιτυχία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here