Ολοκληρώνεται η διαμόρφωση της αίθουσας βαρών στην Κανδήλα! (+φωτό)

0
361
ΦΩΤΟ: Pete Efstathiou.

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλία Κούρου αλλά και με την σύμφωνη γνώμη Δημοτικών συμβούλων και φυσικά της Δημοτικής αρχής ολοκληρώνεται πλέον η διαμόρφωση και δημιουργία της αίθουσας βαρών (γυμναστήριο) στην Κανδήλα, στο χώρο του παλιού παιδικού σταθμού που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

ΦΩΤΟ: Pete Efstathiou.

Ήδη τις προηγούμενες ώρες πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των παλιών οργάνων με βάρη από τις αποθήκες του ΔΑΚ Τρίπολης στην Κανδήλα και η τοποθέτησή τους στο συγκεκριμένο χώρο. Μια σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης και του Νομικού Προσώπου, δημιουργώντας έναν χώρο άθλησης για τη νεολαία της Κανδήλας και της γύρω περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής με σχόλια τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, γι’ αυτή την ενέργεια.

ΦΩΤΟ: Pete Efstathiou.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος μιλώντας στο «Κ.Ε.» για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη ενέργεια. Μας είπε ότι τα όργανα γυμναστικής που τα τελευταία χρόνια «σαπίζανε» στις αποθήκες του ΔΑΚ Τρίπολης χωρίς καμία αξιοποίησή τους, πλέον προσφέρουν τρόπους εκγύμνασης και άσκησης σε νέους στην Κανδήλα, αλλά και στην γύρω περιοχή και χωριά όπως η Χωτούσα, η Λίμνη και το Λεβίδι.

Παράλληλα μας ενημέρωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησής του και τοποθέτησης τους στο συγκεκριμένο χώρο, ενώ σε 3-4 μέρες παρουσία και του ίδιου θα υπάρξει επίσκεψη στο χώρο προκειμένου να διαπιστωθεί η τελική εικόνα που θα έχει η αίθουσα βαρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here