Ονοματοδοσία των Ομίλων για τα Αναπτυξιακά Πρωταθλημάτα της ΕΣΠΕΠ και τη Β’ Εθνική

0
189

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας της νέας αγωνιστικής σεζόν θα ονομάζεται «Errea sports By spot Team». Αναλυτικότερα η ανακοίνωση γι’ αυτή την κίνηση από την ΕΣΠΕΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού Errea, η οποία θα είναι o κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσής μας για τη σεζόν 2019-20, με την ονοματοδοσία «Errea sports By spot Team».

Η γνωστή Ιταλική αθλητική εταιρία από τις κορυφαίες στον κόσμο και 1η στο Βόλεϊ, επέλεξε να συνεργαστεί με την Ε.Σ.ΠΕ.Π., χορηγώντας σε κάθε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών αθλητικό υλικό, καθώς επίσης προνομιακές τιμές στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Ανδρών και τοπικό Γυναικών, καθώς και 45% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του καταλόγου της για το 2019-2020, για τα υπόλοιπα τμήματα των σωματείων της Ένωσής μας.  

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Π. και το τμήμα marketing ευχαριστεί την εταιρεία Errea για την εμπιστοσύνη και την επιλογής να συνεργαστεί με της Ένωσή μας, καθώς επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία συζήτησης και ολοκλήρωσης αντίστοιχων χορηγιών, για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ένωσης, αλλά και στην ονοματοδοσία των ομίλων ανά αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Σύντομο ιστορικό για της εταιρεία ERREA sport S.p. A

 

Η Erreà είναι ιταλικός οίκος αθλητικού εξοπλισμού.

Η Erreà είναι η πρώτη ιταλική εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων που πιστοποιήθηκε  με την πιστοποίηση πρότυπου Oeko-tex, η οποία εξασφαλίζει ότι τα υφάσματα ένδυσης δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Ιδρύθηκε το 1988 από τον Angelo Gandolfi και τα κεντρικά γραφεία της Erreà βρίσκονται στην Πάρμα

Η Erreà εισήλθε στην αγορά αγγλικού ποδοσφαίρου το 1994, υπογράφοντας μια συμφωνία με την τότε πλευρά της Premier League  Middlesbrough που κράτησε για πολλά χρόνια. Επίσης από το 2011 μέχρι και σήμερα προμηθεύει και την Norwich City της Premier League.

Έχει καταφέρει πλέον να θεωρείται η Νο 1 εταιρεία στον χώρο του παγκόσμιου volley. Είναι αξιοσημείωτο, ότι στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και γυναικών, εννέα (9)  χώρες επέλεξαν για προμηθευτή τους την ERREA μεταξύ αυτών πολλές παραδοσιακές Εθνικές ομάδες όπως η ΙΤΑΛΙΑ , ΒΕΛΓΙΟ ,ΓΑΛΛΙΑ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.».

 

Ονοματοδοσία και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων…

Παράλληλα η ΕΣΠΕΠ προχωράει στην ονοματοδοσία και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, πραγματοποιώντας ανοιχτή πρόκληση σε επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να προβληθούν με αυτό τον τρόπο!

«Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., στα πλαίσια σύνδεσης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και προσόντων, προχώρησε στην απόφαση για ονοματοδοσία των ομίλων των αναπτυξιακών της πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η πρωτοβουλία μας να αντικαταστήσουμε την μέχρι τώρα αρίθμηση, με το όνομα επιχείρησης ή προϊόντων, δίνει την δυνατότητα με μικρό οικονομικό κόστος, να προβληθεί και να συνδεθεί με τον αθλητισμό κατ’ τόπους στους 25 ομίλους της, ενισχύοντας παράλληλα την κατανάλωση και την εικόνα της.

Η προβολή της επιχείρησης ή των προϊόντων, που θα ενταχθούν στο χορηγικό πρόγραμμα ονοματοδοσία των ομίλων της Ένωσης περιλαμβάνει:

– Ονοματοδοσία του αντίστοιχου ομίλου των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων,

– Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στη σελίδα της ΕΣΠΕΠ και στα Έντυπα της Ένωσης,

– Ηχητικό μήνυμα στα κλειστά γυμναστήρια κατά την ανάπαυλα των αγώνων του πρωταθλήματος,

– Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στο Final-4 του πρωταθλήματος στο φυλλάδιο των τελικών που θα εκδώσει η Ένωση, με ηχητικό μήνυμα  και διαφημιστικό πανό εντός του κλειστού, καθώς και στις απονομές που θα πραγματοποιηθούν.

– Τη δυνατότητα προβολής της σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί αναμετάδοση των αγώνων του Final-4 από διαδικτυακή τηλεόραση,

– Στο υπ’ έκδοση ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΣΠΕΠ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καλούμε, όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να συνεργαστούν με την ΕΣΠΕΠ στο παραπάνω πρόγραμμα, να προβούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντας μέχρι την Παρασκευή 4/10/2019, αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο mail της Ένωσης (espep2010@gmail.com) ή επικοινωνώντας με τον κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ στο τηλ. 6947864445.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here