Οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
187

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ακολουθώντας όπως ήταν αναμενόμενο την γραμμή που ακολούθησε η ΕΟΚ σε ότι αφορά την τύχη των μπασκετικών διοργανώσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Συγκεκριμένα το ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αποφάσισε οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωση. Σε ότι αφορά τις θέσεις ανόδων και υποβιβασμών η Ένωση θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα, λαμβάνοντας τις προτάσεις και θέσεις των σωματείων μελών της μέσω έγγραφων προτάσεων που θα υποβληθούν μέσω του email της Ένωσης μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Αποτελεί τέλος ενδιαφέρον βάσει του περιεχομένου της ανακοίνωσης το σοβαρό ενδεχόμενο ακόμη και αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων για την επόμενη σεζόν, κάτι το οποίο δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνας στην τακτική που θέλουν να ακολουθήσουν για την επόμενη σεζόν Ομοσπονδίες και Ενώσεις όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή του, της 06/05/2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης, που διοργανώνει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η πανδημία του covid 19, αλλά και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής.

Για την διεξαγωγή των ημιτελικών και τελικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων, θα περιμένουμε την απόφαση, τόσο της Ε.Ο.Κ., όσο και της Υγειονομικής Επιτροπής.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι, το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα αποφασίσει για την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων, όλων των κατηγοριών, αλλά και την πιθανή αναδιάρθρωση αυτών, λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων μελών της, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν στο email της Ένωσης info@ekaskenop.gr, μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here