Οριστικό φινάλε για την Γ’ Εθνική με 4η θέση για τον Παναρκαδικό

0
348

Τρεις αγωνιστικές εκκρεμότητα αποτελούσε για την Γ’ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου η φετινή σεζόν τη στιγμή που διεκόπη η αγωνιστική δράση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μετά τη σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, για ματαίωση των τοπικών πρωταθλημάτων και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με επικύρωσης της βαθμολογίας που ίσχυε μέχρι τη διακοπή, ολοκληρώνονται οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναρκαδικού.

Η ομάδα της Τρίπολης ολοκληρώνει υπό αυτές τις συνθήκες το πρωτάθλημα κατακτώντας τελικά την 4η θέση βλέποντας πλέον την επόμενη χρονιά. Για την ομάδα της Τρίπολης η εξέλιξη μάλλον χαρακτηρίζεται βολική καθώς η ομάδα ενώ είχε ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία καλούνταν να δώσει ακόμη τρία ματς με τον Αχαρναϊκό εκτός έδρας, το Μαρκό στην Τρίπολη και την τελευταία αγωνιστική στη Ραφήνα με τη Θύελλα.

Όπως γίνεται κατανοητό έστω και με ταξίδια στην Αττική ο Παναρκαδικός γλιτώνει τα έξοδα από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που καλούνταν να δώσει. Το μυαλό πλέον της διοίκησης να στρέφεται στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μια χρονιά που απέχει πάρα πολύ μακριά χρονικά και με ιδιαίτερα «θολό» το τοπίο σε όλα τα επίπεδα.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ Τρίπολης και τυπικά υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αρκαδίας, γλιτώνοντας επιπλέον «ταλαιπωρία» με δύο ακόμη αγωνιστικές (είχε ρεπό την 24η αγωνιστική), αλλά και έξοδα καθώς την προτελευταία αγωνιστική αγωνιζόταν στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό.

 

Και αδικημένοι από την εξέλιξη…

Πάντως με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για οριστική ματαίωση του πρωταθλήματος και επικύρωση της βαθμολογίας σε τελική, προκύπτουν και ομάδες που αισθάνονται αδικημένες. Για παράδειγμα η Νέα Αρτάκη που με τη συγκεκριμένη εξέλιξη υποβιβάζεται ως 9η δύο μόλις βαθμούς από τους Κιθαιρώνα Καπαρελίου και Αιολικό, αν έδινε τα τρία παιχνίδια είχε βάσιμες ελπίδες για παραμονή, καθώς αντιμετώπιζε στην έδρα της τον Κιθαιρώνα, υποδεχόταν τον αδιάφορο Αήττητο Σπάτων και φιλοξενούνταν την τελευταία αγωνιστική από την τελευταία ΑΕΚ Τρίπολης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here