Ο «άτυπος» τίτλος του Κυπελλούχου Αρκαδίας μετά από κλήρωση στον Παναρκαδικό ΑΟ (+vid)

0
571

Το απόγευμα της Πέμπτης 11/06/2020 στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας διεξήχθη η κλήρωση για τον «άτυπο» (λόγω των εξελίξεων) τίτλο για τον Κυπελλούχο Αρκαδίας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας για τον εκπρόσωπο της Αρκαδίας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια κλήρωση η οποία αποτέλεσε υποχρέωση για τις ΕΠΣ μετά τη Νομοθετική Ρύθμιση της Βουλής και στη συνέχεια συνεδρίαση της ΕΠΟ. Από αυτή λοιπόν τη διαδικασία τον άτυπο αυτό τίτλο του Κυπελλουχου Αρκαδίας κατάκτησε ο αριθμός «1» στην κληρωτίδα που αντιστοιχούσε στον Παναρκαδικό ΑΟ. Η ομάδα του «τριφυλλιού» θα είναι κατά συνέπεια η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Νομό Αρκαδίας στο θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Στα γραφεία της ΕΠΣ Αρκαδίας από την πλευρά του Παναρκαδικού βρέθηκαν τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού κ.κ. Σάββας Σίδερης και Δημήτρης Σίδερης, ενώ από την πλευρά του ΑΟ Τεγεάς παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Δελής, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κωνσταντόπουλος και ο υπεύθυνος Τύπου Γιάννης Χασάπης.

Στην κλήρωση το Νο 1 πήρε ο Παναρκαδικός ως τυπικά «γηπεδούχους» βάσει της παλαιότερης κλήρωσης για τον ορισμό γηπεδούχου και φιλοξενούμενου στον τελικό, ενώ ο ΑΟ Τεγέας πήρε το Νο 2.

 

Υποχρεωτική διαδικασία η κλήρωση από τις ΕΠΣ…

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Παναρκαδικού ΑΟ και του ΑΟ Τεγέας ότι η διαδικασία της κλήρωσης αποτέλεσε υποχρεωτική διαδικασία από τις ΕΠΣ, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε προβλεφθεί βάσει Νομοθετικής Ρύθμισης στη Βουλή από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αλλά και στη συνέχεια σχετικής απόφασης της ΕΠΟ.

Βάσει της συγκεκριμένης προκήρυξης του Κυπέλλου Αρκαδίας, αλλά και των αντίστοιχων διοργανώσεων στις υπόλοιπες ΕΠΣ, η δήλωση των Κυπελλούχων των ΕΠΣ είναι υποχρεωτική, καθώς προβλέπεται από την αντίστοιχη προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδος, η συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here