Το μεσημέρι της Πέμπτης 27/02 στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» και στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης φιλοξενήθηκε η υπεύθυνη προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Τρίπολης κα Ιφιγένεια Λίλη και οι αθλήτριες της ομάδας που το προηγούμενο διάστημα κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα Τρίκαλα και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής γυμναστικής.

Οι αθλήτρια και η προπονήτρια του ΑΓΟ Τρίπολης μίλησαν στον Φώτη Αλεξόπουλο για το σύλλογο και την πορεία 22 ετών με πλούσια αγωνιστική παρουσία και σημαντικές διακρίσεις. Έγινε αναφορά στις μεγάλες διακρίσεις όλων των προηγούμενων ετών, αλλά και στην ουσιαστική δουλειά που γίνεται σε καθημερινή βάση στον Όμιλο. Η κα Λίλη και οι αθλήτριες αναφέρθηκε στις ώρες προπόνησης σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και στην προετοιμασία που γίνεται σε κάθε πρόγραμμα που ετοιμάζεται από τις ομάδες. Στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας κουβέντας οι αθλήτριες του συλλόγου μίλησαν για την εμπειρία τους και επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στα Τρίκαλα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Γυμναστικής.

Οι αθλήτριες του Ομίλου αναφέρθηκαν στο αν τελικά ο αθλητισμός και το σχολείο μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά, ενώ στη συνέχεια η υπεύθυνη του Ομίλου αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους για το 2020, αλλά και για την συνολική πορεία του συλλόγου και το γεγονός ότι έχουν περάσει αθλήτριες σε νεαρή ηλικία και μετά από σειρά ετών και σημαντικών διακρίσεων πλέον αποτελούν νέες μητέρες. Η κα Ιφιγένεια Λίλη μίλησε επίσης για το προπονητικό δυναμικό του συλλόγου αλλά και το έμψυχο δυναμικό σε επίπεδο αθλητριών σε αγωνιστικά και μικρά τμήματα.

Έγινε τέλος αναφορά στην ετήσια Γιορτή της Γυμναστικής του ΑΓΟ Τρίπολης που κάθε χρονιά εντυπωσιάζει, αλλά και στο πως η έμπειρη προπονήτρια φαντάζεται το σύλλογο μετά από 5-10 χρόνια. Αναλυτικά όλα ειπώθηκαν στη διάρκεια της συνέντευξης στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» στο στούντιο της Δημοτικής ραδιοφωνίας μπορεί κανείς να ακούσει στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here