Ο αγωνιστικός απολογισμός του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για το 2020

0
78

Τον δικό του αγωνιστικό απολογισμό πραγματοποίησε ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε ότι αφορά το 2020 που αποτέλεσε είναι αλήθεια μια ιδιόρρυθμη χρονιά, καθώς τα δύο «κύματα» της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, επηρέασαν δραστικά την αθλητική δραστηριότητα τόσο την περασμένη Άνοιξη, όσο και τους τελευταίους μήνες του 2020.

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε έναν συνοπτικό αγωνιστικό απολογισμό που έχει αναλυτικά ως εξής:

«Με τις επιτυχίες ολοένα να αυξάνονται, παρά τις αντίξοες συνθήκες που ο covid19 έχει δημιουργήσει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης περνά στην χρυσή του εποχή, αυτή των 30 χρόνων λειτουργίας του. Η περσινή αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης, στην covid εποχή που λιγόστεψε κατά 80% τόσο τα τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, όσο και τα open, ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη.

Οι διακρίσεις του ομίλου μας την περσινή χρονιά περιορίστηκαν, ως επί το πλείστον, σε επίπεδο open τουρνουά, σε Πελοπόννησο και Αττική, αφού οι περιορισμοί στις μετακινήσεις από την πανδημία, δεν επέτρεψαν στους αθλητές μας να κάνουν το παραπάνω βήμα. Η δίψα των παιχτών της ομάδας μας για παιχνίδια και διάκριση σε συνδυασμό με την σκληρή προπόνηση έφεραν αποτελέσματα και αυτή την χρονιά. Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας προσπαθεί σε καθημερινή βάση να προσφέρει, όσο  το δυνατόν περισσότερα βέλη στην φαρέτρα των μικρών αλλά και των μεγάλων αθλητών μας. Η νέα αγωνιστική φουρνιά, που σιγά σιγά ξεπροβάλει από τα σπλάχνα της ομάδας, κατάφερε και την φετινή χρονιά να δώσει τα διαπιστευτήρια της σε όσα τουρνουά συμμετείχε.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης πρωταγωνίστησαν εκ νέου εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και κατάφεραν να κατακτήσουν 46 θέσεις με 24 διαφορετικούς παίκτες σε 20 τουρνουά, κάτι που μαρτυρά την μεγάλη τους προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2020. Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκεται  η Διεθνή διάκριση του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf αλλά (grade 4) στο Ωραιόκαστρο. Από τις κατακτήσεις των αθλητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης οι 1 ήταν σε Διεθνή τουρνουά Seniors της ITF, 1 σε ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και τέλος οι 41 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα.».

– Μπορεί κανείς να δει αναλυτικά και ημερολογιακά τις διακρίσεις των αθλητών επιλέγοντας ΕΔΩ.

– Μπορεί κανείς να δει σχετικό βίντεο για την δράση του Ομίλου το 2020 από το επίσημο κανάλι του ομίλου επιλέγοντας ΕΔΩ.

Τέλος μέσα της σχετικής ανακοίνωσης η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και την προπονητική ομάδα του ομίλου και παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2021, που ευχόμαστε να είναι πολλά υποσχόμενος και επιτυχής!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here