Ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου «επιστρέφει» στο «σπίτι» του ύστερα από 10 χρόνια!

0
157

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο προχωράει στην Ελλάδα μπροστά έστω και με αρκετά αργούς ρυθμούς και τα τελευταία χρόνια πλέον τα χωμάτινα γήπεδα ακόμη και στα τοπικά πρωταθλήματα δίνουν τη θέση τους σε αγωνιστικούς χώρους με συνθετικό ή φυσικό χλοοτάπητα, ακόμη και αν κάποιες ομάδες χρειάζονται να περιμένουν αρκετά χρόνια μέχρι η φυσική τους έδρα να ανακαινισθεί και να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να φιλοξενήσει επίσημα ματς.

Τις προηγούμενες ημέρες χρειάστηκε μια περίπου δεκαετία για να επιστρέψει στην φυσική της έδρα η ομάδα του ΑΟ Τεγέας και τελικά αυτό συνέβη πριν λίγες ημέρες στον εντός έδρας αγώνα επί της ΑΕΚ Τρίπολης για το θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σειρά παίρνει την προσεχή Κυριακή 10/10/2021 η ομάδα του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου, που επιστρέφει στο γήπεδο Κορακοβουνίου, εκεί όπου πλέον θα αγωνίζεται μετά την ολική ανακατασκευή του. Οι άνθρωποι της ομάδας αλλά και του χωριού περιμένουν πως και πως την επιστροφή στη φυσική έδρα της ομάδας για επίσημο ματς.

Σε αφίσα για το ματς της προσεχούς Κυριακής οι άνθρωποι του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας αναφέρουν χαρακτηριστικά: «10 χρόνια η καρδιάς μας παρέμενε εδώ και μας καρτερούσε… ήρθε η ώρα να ξανασμίξουμε» ενώ σε ένα άλλο σημείο αναφέρεται: «Αυτή την Κυριακή στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ θα έχουμε γιορτή».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ Τρίπολης θέλει να «χαλάσει» τη «γιορτή» του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου και να φύγει την Κυριακή με το «διπλό», κάτι που δεν κατάφερε να πράξει με τον ΑΟ Τεγέας στις 18/09 που πραγματοποιούσε τη δική του «γιορτή» λόγω της επιστροφής του στην φυσική του έδρα κερδίζοντας την πρόκριση μετά το νικηφόρο 3-0…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here