Ο ΑΟ Τεγέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

0
662

Σε πολύ καλό και «οικογενειακό» κλίμα ο Α.Ο Τεγέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για την νέα χρονιά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, ποδοσφαιριστές των ακαδημιών της αλλά και αρκετοί φίλαθλοι καθώς και άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας ώστε να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν υψηλότερες θέσεις στα πρωταθλήματα που συμμετέχει και φυσικά παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ”τιμήσει” την ιστορική φανέλα του συλλόγου.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου συνοδεύτηκε και με το καθιερωμένο τραπέζι από τη διοίκηση στους παρευρισκόμενους. Κατά την εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για ένα πετυχημένο έτος και για ένα έτος «γεμάτο» υγεία. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Τσιώρος, ο οποίος βρήκε το φλουρί και παρέλαβε το δώρο του από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ηλία Δελή.

Η διοίκηση θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους Αφοί Σταματόπουλοι (Ταξιαρχών 122) για την προσφορά της βασιλόπιτας της βραδιάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here