Ο απολογισμός του ετήσιου τουρνουά Volton Smash Open 2021 (+φωτό)

0
152
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Smash tripolis tennis club το μεγάλο ετήσιο τουρνουά με την ονομασία Volton Smash Open 2021. Εικόσι τέσσερις (24) μέρες με πλήρη αγωνιστική δράση, χάρισαν στους φίλους της αντισφαίρισης αξέχαστες στιγμές.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 250, και για αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αθλητές που ήρθαν από την Μεγαλόπολη, την Σπάρτη, την Καλαμάτα, το Άργος, την Μεσσήνη, την Κόρινθο, και σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και φίλους από την Τρίπολη που μας τιμάνε με την παρουσία τους σε κάθε διοργάνωση.

Μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά αναφέρονται και τα εξής:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά μας την Volton,  που χωρίς  αυτόν δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Συγκεκριμένα όλους τους συντελεστές που συνεργαστήκαμε άψογα, τον Διονύσιο Τσίτο, τον Νίκο Καραφώτη, την Αντιγόνη Παγουλάτου, τον Αλέξανδρο Κώτση και την Μαρία Δρίβα.

Φυσικά δε μπορούμε να παραλείψουμε την πολύτιμη βοήθεια της ομάδας του καταστήματος  Volton στην Τρίπολη, η οποία στάθηκε δίπλα μας καθόλη την διάρκεια του τουρνουά. Τους επικεφαλής Νίκο Τότση και Γιάννη Αννέτη, αλλά και όλη την υπόλοιπη ομάδα: Πένυ Παπαγιάννη, Βίκη Τυροβολά, Τάκη Χαμπηλωμάτη, Μαίρη Κολιοπούλου και Σοφία Τσουμάκου.

Σημαντική η βοήθεια και των υπόλοιπων χορηγών μας τους οποίους αναφέρουμε επιγραμματικά: Kallisto, The mood, Λαογραφική εστία, Oινοποιείο Καλόγρη, Γλυκοπωλείο, Ανθοπωλείο Μιμόζα, sixzero, car option, Αρτοποιείο Τσουκαλά, Uno καφέ, οι εταιρείες Βασιλείου και Naturals, οπτικά Μπιλιώνης, Quality shoes, ορθοπεδικά Αθανασόπουλος, Κόσμημα Δουβή, I repair tripolis και τα ξενοδοχεία: Costa Navarino, The Bay, Cove,  Poseidonion,  Mystras  Palace, Vathi hotel, Mainalia και ξενώνας Παπανικόλα.».

 

Φωτορεπορτάζ από το «κλείσιμο αυλαίας» του τουρνουά…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here