Ο Αρκάς και πιστός «εργάτης» του Αίολου Αγυιάς επιστρέφει σε γνώριμα «λημέρια»

0
313

Χθες αναφερθήκαμε σε σχετική δημοσίευση σε δύο παίκτες του Αίολου Αγυιάς που έρχεται ως αντίπαλοι του Συλλόγου Δρομέων, έχοντας στο παρελθόν φορέσει τη φανέλα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού με επιτυχία. Εκτός από τους γνώριμους στο Αρκαδικό μπάσκετ Σωκράτη Μαναβόπουλο και Γιάννη Θανόπουλο.

Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε αναφορά και σ’ ένα ακόμη μέλος της Αχαϊκής ομάδας το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με το Αρκαδικό μπάσκετ. Ο λόγος για τον Αρκά έφορο του Αίολου Αγυιάς Αντώνη Γεωργακόπουλο ο οποίος επιστρέφει σε παλιά και γνώριμα «λημέρια» και στο γήπεδο όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα! Ένας πιστός εργάτης του μπάσκετ, ο οποίος παραμένει στο χώρο από το πόστο του εφόρου της ομάδας της Πάτρας που έρχεται την Κυριακή 01/11 να αντιμετωπίσει το Σύλλογο Δρομέων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ.

Ο Αντώνης Γεωργακόπουλος ξεκίνησε από τον ΓΣ Αρκαδίας του οποίου φόρεσε τη φανέλα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία  με τα χρώματα του Απόλλων Πατρών, αλλά και αργότερα στη Γ’ Εθνική κατηγορία με τις ομάδες της ΓΕ Πύργου και της Παναχαϊκής. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στις ομάδες του ΑΟ Αγίου Δημητρίου και στον Αετό ΑΠΣ.

Συμπεριλαμβάνεται στην μικρή λίστα των Αρκάδων και ειδικότερα Τριπολιτών παικτών που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να αγωνιστεί στην μεγάλη Εθνική κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here