Ο Αστέρας επεκτείνει το δίκτυο των συνεργατών του

0
105

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης επενδύει στο μέλλον του, πραγματοποιώντας νέες συμφωνίες με ακαδημίες ανά την Ελληνική επικράτεια με αποτέλεσμα να επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών του. Τις τελευταίες ημέρες συμφωνία επετεύχθη και με τον ΑΟ Πήγασο Μπεγουλακίου, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας να αναφέρει:

«Καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας τον Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου από την Αχαΐα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θα αποτυπωθεί στους αγωνιστικούς χώρους τα επόμενα χρόνια.».

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την σχετική συνάντηση, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και ο Διευθυντής Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Χρήστος Νικολάου υποδέχθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Μπεγουλακίου κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, τον Γραμματέα κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο, τον Διευθυντή Ακαδημίας κ. Κωνσταντίνο Νιοτόπουλο και τον έφορο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Ο τελευταίος είναι ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες του «κυανοκίτρινου» συλλόγου και τον οποίο πλέον όπως χαρακτηριμε περηφάνεια παρακολουθούμε να πραγματοποιεί διεθνή καριέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here